Willy Herûer

Hannah Huidverbetering
Eckstein (Cosinta)
Biomaris logo
John v G (Cosinta)
Neoderma


ANBOS
Cosinta

Schoonheidssalon Willy Herûer  -  Viverlaan 4  -  2201 DG Noordwijk (ZH)  -  (071) 361.00.15

(071) 361.00.15
Viverlaan 4
Noordwijk (ZH)

Neoderma behandeling

Biopeeling

Deze peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/ kosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Deze Neoderma Biopeeling heeft geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief (dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn). U hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen en zowel voor de donkere, gevoelige, allergische en dunne couperose huid.

De Chinese peeling heeft een therapeutische en verjongende werking.

Neo-White Treatment

De Neo-White Treatment is zeer geschikt ter bestrijding en reductie van pigmentvlekken op het gezicht. Deze behandeling is gebaseerd op de werking van een Whitening Cocktail die bestaat uit verschillende kruiden en plantenextracten zoals zoethout, waterkers, heemst en Walteria Indica. Gecombineerd met vitamine C remt het de overmatige productie van melanine, die aangemaakt is door melanocyt.

Neo Marine Spa Treatment

Deze algenbehandeling van Neoderma is gericht op het herstellen en verbeteren van de vochtbalans in de huid. Het effect is verjongend, vochtregulerend en een verzachting van de huid, dus een stabilisatie van alle huidfuncties.

Zeewieren, vitaminen en mineralen helpen daarbij en hebben zelfs een herstellende werking. De behandeling is bestemd voor alle mensen met een slechte huidconditie zoals verslapte huid, rokershuid, gestresste huid, na afvallen en na de zomer of de winter.