Willy Herûer

Hannah Huidverbetering
Eckstein (Cosinta)
Biomaris logo
John v G (Cosinta)
Neoderma


ANBOS
Cosinta

Schoonheidssalon Willy Herûer  -  Viverlaan 4  -  2201 DG Noordwijk (ZH)  -  (071) 361.00.15

(071) 361.00.15
Viverlaan 4
Noordwijk (ZH)

Microdermabrasie

De microdermabrasie is een doorbraak in de huidverzorging. Het is een behandeling die uw huid gladder en gezonder maakt waardoor deze er mooier en egaler uit gaat zien.

Microdermabrasie is voor diverse huidproblemen zeer geschikt o.a. voor een huid met:

Hoe werkt de microdermabrasie?

Bij de moderne microdermabrasie-methode is de behandeling nauwelijks pijnlijk.

Een fijne straal (steriele) kristallen wordt door middel van een vacum langs de huid gezogen en verwijdert zo de oppervlakkige huid.

De nieuwe levende huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen.

De microdermabrasie behandeling is dan ook zeer goed af te sluiten met een voor uw huid geschikte ampul die met behulp van het Ultra Geluid kan worden ingesluisd.

Door de behandeling wordt ook de onderliggende huid gestimuleerd. Als gevolg hiervan gaat deze nieuwe collageen aanmaken, waardoor de huid dikker en steviger wordt. Waarschijnlijk zult u direct na de eerste behandeling al verbetering in de structuur en het uiterlijk van uw huid opmerken.

Voor optimaal resultaat adviseer ik u de behandeling een aantal malen te herhalen, zon 4 a 8 behandelingen afhankelijk van het huidprobleem met tussenpozen van 7- 14 dagen. Elke behandeling duurt 30 tot 45 minuten. U kunt na afloop direct uw normale activiteiten weer oppakken.

U zult erg lang plezier hebben van een serie behandelingen: het profijt op lange termijn is opmerkelijk.