Willy Herûer

Hannah Huidverbetering
Eckstein (Cosinta)
Biomaris logo
John v G (Cosinta)
Neoderma


ANBOS
Cosinta

Schoonheidssalon Willy Herûer  -  Viverlaan 4  -  2201 DG Noordwijk (ZH)  -  (071) 361.00.15

(071) 361.00.15
Viverlaan 4
Noordwijk (ZH)

Fruitzuurbehandeling

De oppervlakkige peeling met fruitzuren is een behandelmethode voor huidaandoeningen zoals acne, acne littekens, donkere pigmentvlekken (melasma, ouderdomsvlekken en donkere vlakke littekens), grove poriŽn en de verouderde huid (anti-ageing)

Deze (kuur)behandeling is een echte winterbehandeling en is gericht op een positieve beÔnvloeding van de huid.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van Glycolic Acids (fruitzuren).

De behandeling geeft geweldige resultaten, in het bijzonder bij:

De fruitzuurbehandeling kan niet altijd en bij iedereen toegepast worden, de behandeling wordt afgestemd op uw huidtoestand en huidtype.

De behandeling

Het beste is de huid voor de fruitzuurbehandeling te laten "wennen" aan fruitzuren. Door dit te doen wordt een optimaal resultaat bereikt.
Twee weken voor de eerste behandeling gebruikt u een lage concentratie fruitzuur van 6%. De glycolic gel gebruikt u elke dag . Het beste is de gel ís avonds aan te brengen op een gereinigde huid en daarna de aanbevolen nachtcrŤme te gebruiken.

Om een efficiŽnte afschilfering van de huid te krijgen worden hoge concentraties fruitzuren van 30% en 70% in de praktijk toegepast. Als het fruitzuur op de huid is aangebracht kan dit een prikkelend, brandend of jeukend gevoel geven. De inwerktijd van de zuren bedraagt 2 tot 5 minuten, daarna wordt er geneutraliseerd met milk en neutralizer.

Belangrijk

U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank.
Ook mag u in deze periode uw huid niet peelen, scrubben of harsen.
U dient geen andere agressieve behandelingen van de huid te ondergaan gedurende twee weken.

Tot ongeveer twee dagen na de fruitzuurpeeling kan er een lichte afschilfering van de huid zichtbaar zijn. Op sommige plaatsen zullen zelfs korstjes te zien zijn. Deze korstjes genezen binnen 1 week.